mandag 14. mai 2018

Bmi utregning

Du kan enten regne ut din BMI (Body Mass Index) ved å bruke en kalkulator, eller så kan du også bruke følgende matematiske formel: BMI formel. Sjekk din BMI og hvilken vektklasse du tilhører. BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde.

Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . BMI står for kroppsmasseindeks (engelsk Body Mass Index) og gir et mål for mengden kroppsfett. BMI-en du stoler på at skal vise overvekt har i dag en bisarr utregning. Vi lever i en tredimensjonal verden, og likevel regner man ut BMI ved å . Dette gir mulighet for å klassifisere i ulike vektkategorier. KMI er også kjent som BMI (body mass index). For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos . Med noen tastetrykk i KMI-kalkulatoren, kan du selv beregne kroppsmasseindeksen (Body mass Index - BMI) for å finne ut om du er innenfor anbefalingene.


Body Mass Index (BMI) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. Det indikerer om en person er over- eller undervektig . Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI. Har du grov beinbygning og scorer noe over normalen på utregningen betyr det ikke . BMI utregning for barn, inspirert skrevet i AnonymforuLeste et innlegg på småtroll 3-og ble inspirert i forholdt til høyde og vekt.

Helse › Kosthold › Slank › - BMI-formelen er feilBufretLignende25. Velg Quick Total-Body Workout (hurtig trening for hele kroppen). Forbrenn fett og få en lavere Body Mass Index (BMI)! Vi skal vise deg BMI utregning i tillegg.


Gå til Hvordan fungerer utregningen av BMI? Tidligere benyttet en gjerne høyde-vekttabeller, men i dag brukes først og fremst KMI eller på engelsk BMI - body mass index. BMI-utregning og hvilepuls er bare to av sju måter du kan sjekke formen din på.


Hvordan står det egentlig til med kroppen din? Hehe, får akkurat samme BMI på begge måtene å regne på 1(regnet på vekta før jeg ble gravid da). Finnes det egne BMI-kalkulatorer for ungdom?


Ser at sønnen min på år er blitt ganske så mager siste halvåret. Sliter du med noen kilo for mye som du rett og slett ikke klarer å få slanket bort. Du er ikke alene, det har blitt svært typisk å slite med dette.


BMI (Body mass index) måler din kroppsmasse ved å både å beregne. En BMI-utregning har heller ikke tatt kjønn i betraktning, selv om kvinner har en høyere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg