torsdag 31. mai 2018

Kvalme og vondt i magen

I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og. Siste uken har jeg også opplevd å ha mer vondt i magen en vanlig, . Kvalme er en ubehagsfornemmelse som kjennes i øvre del av magen og av og til opp i svelget.

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det . Slår man opp i Felleskatalogen vil man finne at diaré, forstoppelse, kvalme,. Smertestillende medisiner kan kjøpes uten resept, men gjør ofte vondt verre og har .

De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, . Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger tilleggssymptomer som kvalme, brekninger, diaré eller forstoppelse; noen . Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft.


Jeg har de siste ukene hatt diffuse magesmerter og hatt kvalme i perioder hver dag. I stad etter jobb og vi gikk hjem, fikk jeg så vondt! Kvalme og vondt i magen - Mai - Forum - Klikk.

Helse › Doktoronline › Helseleksikonet › Symptom › MagesmerterBufretLignende9. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier,. Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg