mandag 14. mai 2018

Baby vannkopper

Vannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av .

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende15. Min baby på og en halv måned har fått vannkopper i dag. Noen som har erfaringer med babyer med vannkopper?


Helse › Sykdom og symptomerBufretLignendeFår ikke Eli vannkopper før hun blir tre, vil Kjersti oppsøke smitte selv.

Har det heller ikke noe å si om barnet fikk vannkopper som baby eller før fylte to år? Er det noen som har opplevd at baby får vannkopper? Er det dumt å smitte en på mnd med vannkopper?


Er det farlig for en mnd baby å få vannkopper? Med jevne mellomrom herjer det vannkopper i barnehager og skoler. Her er hyppig stilte spørsmål om vannkopper. Lille jenta mi på måneder har nå blitt smittet av storesøster og fått vannkopper.


I morgen skal vi bort og på lørdag skal vi ha gjester. Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det.

Ine Sofie har fått vannkopper og jeg er redd Patrick også skal få det. Hvordan forholdder vi oss til dette med babyen? I går oppdaget vi at datteren min på år hadde fått utslett som etterhvert ble veskefylt. Vannkopper er en svært smittsom virussykdom. Vannkopper gir vanligvis et mildt forløp hos barn, men kan være noe mer alvorlig for voksne.


Så da lurer jeg på om noen her har hatt barn med vannkopper som. Gulla tok med seg vannkopper hjem da Overraskelsen var baby. Hun var vel rundt uker da, så hun var jo ikke helt ny. Vannkopper er en barnesykdom som rammer de aller fleste barn før de er år.


Røde prikker og rødt utslett er vanlige symptomer. Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn. Den gir ofte kløende hudutslett med blærer, men forløpet er som regel godartet.


Da mine tre eldste barn fikk vannkopper var jeg opptatt av å spørre. Lille babyen min ble så syk at han ble kjørt med blålysambulanse til . Smitte: Vannkopper smitter svært lett og er smittsomt fra dager før man får utslett til alle vannkoppene har fått skorper (pleier å ta omtrent dager). Hvordan er det med babyen og vannkoppesmitte. Skal ha besøk som skal bo hos oss, og nå har en av gjestene fått vannkopper. Vannkopper (latin Varicella simplex) er en hudlidelse som forårsakes av Varicella zoster-viruset, som er et av herpesvirusene.


Vannkopper (varicella) er en svært smittsom barnesykdom med feber og utslett i form av væskefylte blemmer. Noen får mye feber og blir dekket av utslett, mens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg