torsdag 17. mai 2018

Sole seg med selvbruning

Mange lurer på om man kan sole seg med selvbruning og om man blir like brun med selvbruning som man blir uten. Det er mye sunnere for huden med selvbruning enn å sole seg. Skal snart begynne å ta sol, så da lurer jeg på dette: Stemmer det at man blir fortere brun (på ordentlig) hvis man tar sol med selvbruning på?

Solarium vs selvbruning - Velvære, hudpleie og. Selvbruning og soling - Velvære, hudpleie og. Her er den riktige måten å bruke selvbruning på.


Selvbruningskrem er den tryggeste og enkleste veien til solbrun hud.

BRUN UTEN SOL: Det finnes fordeler ved å ta selvbruningen om. Det høres gjerne ut som en god idé å smøre seg med selvbruning før du . Men dere må ikke sole dere rett etter dere har tatt på selvbruning, fordi man skal. Hva med å ta på seg selvbruning etter dere tar solarium? Du blir brun gjennom selvbruning, det fungerer absolutt ikke som noen.


Mange hudleger oppfordrer til bruk av selvbruningsprodukter fremfor å sole seg for å bli brun. I den forbindelse har tidsskriftet Cosmetic . KREM ER TRYGGEST: Selvbruningskrem er den minst farlige måten å bli. Selvbruning er en sunn og effektiv måte å få en sommerbrun glø uten.

Hun råder sine klienter til å aldri sole seg, da det har en svært dårlig . Kan jeg bruke fake bake før jeg drar og likevel sole meg, bruke solkrem osv. Man må sole seg ofte og lenge for å bli brun med faktor 30. Jeg bruker selvbruningskrem før Sydenturen, så slipper jeg å bli solbrent i ferien. Det er likevel viktig å merke seg at brunfargen fra selvbruningskremer ikke gir.


Hvis du skal sole deg så anbefaler vi i Apotek solkrem med faktor 15-eller . Sunspa har vunnet best i test flere ganger og er det beste innen selvbruning på. Det anbefales ikke å sole seg 10-timer etter en Sunspa behandling, da det . Er det mulig å ta solarium mens man har på seg selvbruning? Du som er gravid kan selvsagt sole deg, men du m ta noen ekstra forholdsregler. Man m sole seg ofte og lenge for bli brun med faktor 30.


Mange liker å sole seg og bli brun, men mye soling er ikke bra for huden. ShytoBuy selger kun naturlige selvbruningspiller som er effektiv og sikkert å bruke. Man setter seg på balkongen, bretter opp buksene og vender ansiktet.


Når huden har blitt brun (av vanlig soling, ikke selvbruning eller Ta hensyn til hudtypen din og hvor sterk solen er der du skal sole deg (UV-varsel). For en stund tilbake fikk jeg et tips om å prøve selvbruning, og har kanskje forbundet dette som . Så om en ikke får dratt bort på hvite strender og sole seg, så kan en alltids se ut som en har gjort det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg