torsdag 24. mai 2018

Solkrem for barn

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Forbrukerrådet har testet av årets solkremer.


I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Sol og sommer er i vente, men hva slags solkrem bør du velge for deg eller barna? Forbrukerrådet har testet av solkremene på markedet. Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som .

Nå er sommerferien like om hjørnet og forhåpentligvis får vi masse sol og fint vær. Solkrem til ansikt og kropp med god konsistens som er lett å påføre. VERSTINGER: Solkremene på bildet er de desidert verste i testen: Dette er solkremer for barn med mistenkte hormonforstyrrende stoffer, og det . Konklusjon: Solkrem som egner seg best til barn, som den også er beregnet på. Huden blir hvit av solkrem, men virker svært vannfast. Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at . Forbrukerrådet har testet solkremer - resultatet er nedslående. La Roche-Posay Anthelios barn sollotion, faktor 50+.

Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme ingredienser. Bare av de solkremene Foreldre Barn har testet anbefales. Bare av solkremer får grønt lys hos Forbrukerrådet i deres årlige gjennomgang.


Og bare tre av solkremene for barn er fri for skadelige . Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme. Foreldre Barn har fått miljøorganisasjonen Grønn Hverdag til å . Det finnes i dag flere hundre forskjellige merker med solkrem og mange ulike forbrukertester som tester både hvor godt . Små barn skal alltid være i skyggen; Unngå å være i solen mellom klokken og 15; Oppsøk skygge; Lette klær og en hatt har god beskyttelse; Bruk solkrem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg