fredag 11. mai 2018

Sår hals barn

Sugetabletter kan lindre sår hals men bør ikke gis til små barn som kan sette dem fast i halsen. Urtete eller kalde produkter som saftis eller . Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne.

En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals. De vanligste symptomene på slike halsinfeksjoner er halssmerter, vondt når barnet svelger, forkjølelse, . Slik vet du om barnet har halsbetennelse. Da har barnet trolig fått halsbetennelse.

Her har han så vondt stakkars, og jeg ser jo betennelsen selv når jeg kikker i halsen. BufretLignendeOfte vil barn med halsbetennelse ha en kombinasjon av disse tilstandene. Sår hals, ofte så vondt at barnet ikke vil svelge og slutter å spise. Mononukleose er en vanlig infeksjonssykdom hos ungdom hvor årsaken er et virus som kalles Epstein-Barr virus. I videoen ser vi barn med feber, sår hals, . Halsbetennelse forekommer hyppig, og barn og unge er mest utsatt.


Vanlige halspastiller kurerer ikke sår hals, men kan virke lindrende og ta bort . På apoteket hadde de ingenting for å lindre sår hals og hoste hos. Solvipect hostesaft kan brukes til små barn, og er slimløsende så det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg