tirsdag 8. mai 2018

Blemme under tunga

Jeg har de siste ukene hatt en blemme under tungen. Den er ca en cm i diameter, den er rød og myk, og høyden varierer, noen dager er den . Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after.

After gir små hvite blemmer eller sår i munnen, ofte lokalisert på tungen eller . Nycodent Aloclair Gel mlBlemme på undersiden av tungen. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignende30. Jeg har en bitteliten kul på undersiden av tungen, nesten helt øverst.

Den er bitteliten, av størrelse som et riskorn eller et frø, og ser lys, nesten . Fikk plutslig en slik LITEN blemme under tuna på venstre side ved den strengen. Her er listen over forandringer på tungen og hva de kan være tegn på. Her går grensen mellom det normale og det som bør undersøkes av lege.


Sår og blemmer i munnen (afte, munnskold) er vanlig, hver femte person får dem. Det startet tilsynelatende som en liten vassblemme under tunga. Plutselig var den borte, men kom tilbake igjen. Hvite blemmer i munnen - Kropp og helseinnlegg4.


Piercing - Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg3.

Blemme på tunga er vondt både når man skal spise og snakke. VONDT: Såkalt munnskold eller after er bittesmå hvite blemmer som dukker opp på tunge, lepper eller i tannkjøttet. Sår som ikke vil gro bør alltid undersøkes av lege. After er tilbakevendende runde til ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår.


Når jeg slikker hennes vagina så får jeg en hvit blemme under tunga. Jeg så at det var en hvit slags blemme under tunga. Noen dager senere så gikk den bort av seg selv.


Hvis tilsvarende opphopning av spytt skjer i glandula sublingualis, vil det dannes en cystisk kul under tungen, kalt ranula. Noen får mange blemmer, mens andre har få. Kikhoste er en alvorlig barnesykdom dersom den rammer små barn under år hvor barnet får . After er gulhvite blemmer eller sår som oppstår i munnen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, på innsiden av kinnene eller leppene. Dette gjør filtrering av blod i huden av lokket, og danner en boble under det synlige.


Det er mange ulike forhold som kan føre til en blod blemme på tungen. I dag sa hun det samme og da jeg sjekket nå nylig så jeg hun hadde store hvite blemmer på undersiden av tungen. Barn under år har færre typiske symptomer og funn.


Sår og endringer på tunga og i munnhulen kan være tegn på sykdom. Ved mistenke om sykdom bør munnhulen undersøkes. Et slags gult belegg under tunga (ikke på tunga).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg