torsdag 31. mai 2018

Eggløsnings kalender

Bruk eggløsningskalkulatoren til å finne din eggløsning og fruktbare periode. Kvinnens egg lever bare i cirka ett døgn etter eggløsning hvis det ikke blir . Hvis du har regelmessige menstruasjoner, vil du i løpet av den uken ha eggløsning. Egget fanges opp av egglederen, hvor sammentrekninger fører det nedover . Ladytimer Eggløsning kalender registrerer og forutser menstrasjon syklus dager, for å hjelpe kvinner med å bli gravid eller å unngå graviditet.


Beregn din eggløsning ved hjelp av vår eggløsningskalkulator og finn ut når du mest sannsynlig vil bli gravid. Menstruasjon Kalender, den beste periode-kalkulator , syklus- og eggløsning-fertile kalkulator.

Den søteste appen på Play kalkulerer menstruasjonene . Den enkleste utgaven er en kalender og en kalkulator og så regner du. Kalender av unnfangelsen - er unøyaktig, men populær; Menstruasjonssyklusen; Kalender for beregning eggløsning; Ovulation Calendar; Japansk kalender . En kvinne kan bli gravid i dagene rundt eggløsning. Tidligere brukte man kalenderen til å finne ut sin mest fruktbare periode i ønsket om å få . Men det er vanskelig å fastslå den eksakte dag eller to rett før eggløsning.


Så hvis du ikke vil at sexlivet skal bli styrt av en kalender, er det beste . En nettside som vil hjelpe deg med å beregne de beste dagene for å bli gravid. Beregn dine fruktbare dager og lag deg en kalender med når du har eggløsning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg