tirsdag 22. mai 2018

Herpes 2 behandling

Dersom man får HSV-1-smitte gjennom spytt, får man munnherpes, type HSV-1. Begge variantene av herpes, både HSV-og HSV-kan smitte til underlivet. Behandling kan lindre plagene, men fjerner ikke viruset.

HSV-er det viruset som oftest gir infeksjon på kjønnsorganene, vanligvis i 80- av tilfellene. Symptomer på herpes i underlivet; Behandling av herpes i underlivet; Gravid med. Herpes simplex type er den mest vanlige årsaken til genital herpes, men . Behandling fjerner ikke viruset for godt, men virker symptomlindrende.

Herpes simplex type er den mest vanlige årsaken til genital herpes, men det kan også . HSV-vet at de har hatt herpes genitalis, ytterligere ca. Herpes genitalis, også kalt kjønnsherpes, er seksuelt overført sykdom som skyldes et av to virus i herpes familien, HSV-eller HSV-2. Prøven sendes til et laboratorium, og det tar 1-uker før du får resultatet.


Ved et kraftig og plagsomt utbrudd kan kjønnsherpes behandles . Hyppigst ser man at HSV-angriper munn og lepper, mens HSV-oftest finnes. Genital herpes krever som regel behandling. Av de som er smittet med type og som får tilbakevendende utbrud.


Det er ikke påvist fosterskadelige effekter ved slik behandling.

HSV-er vanligst ved genital herpes, men genital infeksjon med HSV-1. Lokal behandling med antivirale kremer kan mildne residiverende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg