torsdag 24. mai 2018

Symptomer på bronkitt

Hovedsymptomet ved bronkitt er en vond hoste. Andre symptomer er generell sykdomsfølelse, lett feber og verkende muskler. Akutt bronkitt skyldes i mer enn av tilfellene uskyldige og vanlige virus.

Ved akutt bronkitt blir slimhinnene i bronkiene betente og hovner opp. Dette fører til at luftveiene blir trange. Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals . Symptomer på bronkitt: Kraftig, vedvarende hoste er det tydeligste tegnet på bronkitt.

Enkelte symptomer kan være tegn på en mer alvorlig . Merk likevel at det ikke er det vanligste å ha tungpust ved bronkitt og at man bør tenke i retning av astma eller . Akutt bronkitt er en nedre luftveisinfeksjon, som vanligvis er forårsaket av virus. Symptomer ved akutt bronkitt; Gode råd ved akutt . BIHULEBETENNELSE: De tre vanligste vinterlidelsene er bronkitt,. Symptomer: Intens hodepine i panne eller kinn, tannverksymptomer, feber og.


Bronkitt: Symptomer: Mild feber, vedvarende irritasjonshoste, . Akutt bronkitt eller luftrørskatarr er en infeksjon i luftrørene eller. Bronkitt er en sykdom i luftveiene, der det er en betennelse i slimhinnen i bronkiene i lungene.

Som bølger og tykk membran betennelse oppstår innsnevring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg