fredag 25. mai 2018

Syfilis symptomer kvinner

Syfilis kan vanligvis helbredes med penicillin eller et annet antibiotikum, mens ubehandlet syfilis kan gi alvorlige konsekvenser. I 20ble det diagnostisert 1tilfeller syfilis i Norge, ifølge Folkehelseinstituttet. Cirka av disse var menn som har sex med menn.

Sykdommen går deretter over i en latent fase (latent syfilis), hvor det ikke er noen symptomer, men smitten kan påvises ved immunologiske . Syfilis er en seksuelt overført sykdom som skyldes bakterien Treponema pallidum. I tredje stadium dominerer symptomer fra hjernen i form av dårlig ganglag,. Hvis en gravid kvinne har syfilis, kan hun smitte barnet under graviditeten.

Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjon. Syfilis er en seksuelt overført sykdom som i Norge først og fremst kan forekomme blant homofile menn. Hvert år blir omtrent million kvinner med syfilis gravid. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Syfilis er en seksuelt overførbar infeksjon som forårsakes av. Fram til 1830-tallet betraktet man gonoré og syfilis som én sykdom med ulike symptomer.


Syfilis er en kjønnssykdom som skyldes en bakterie (Treponema Pallidum). Sene symptomer på at man har syfilis kan vise seg i forskjellige deler av kroppen. Syfilis gir ulike symptomer avhengig av hvor langt fremskreden.

Syfilis er en kjønnssykdom som smitter ved sex, inkludert oralsex. Smittemåte; Symptomer og forløp; Påvisning - diagnostikk; Behandling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg