onsdag 30. mai 2018

Hiv test hjemme

På grunn av mangelfull bruksanvisning anbefaler Helseutvalget alle som har bestilt og tatt testen hjemme om å ta en ny test. HIV Test - Du kan bestille HIV Hjemmetesten for HIV her, leveringen er rask og fullstendig anonym i diskret hvit pakke. Skal øke testingen: Rolf Angeltvedt (t.v.) og Vegar Bjørnshagen vil gjennom hjemmetesting doble antall hiv-tester blant menn som har sex med .

I dag lanserer Helseutvalget en hivtest til hjemmebruk. Daglig leder Rolf Martin Angeltvedt håper dette kan bidra til at flere tester seg, og på den . For første gang man teste seg for hiv hjemme med en selvtest – gratis og anonymt. Helseutvalget håper den vil nå de som ikke tør å gå til .

En prikk betyr at prøven er negativ, to prikker betyr at du er smittet av HIV-viruset. En hurtigtest for HIV har over sensitivtet for HIV-viruset i blo og med en slik hjemmetest kan du screene deg selv for mulig infeksjon. En gratis hiv-hurtigtest er like sikker som en vanlig hiv-test.


Du kan teste deg ved flere klinikker i landet. En ny selvtest for hiv er nå tilgjengelig gratis. Hiv smitter seksuelt, ved blodsmitte og fra mor til barn.


Hivtest; Symptomer på hiv og aids; Behandling av hiv og aids; Når bør du kontakte lege?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg