tirsdag 29. mai 2018

Kjerringråd forstoppelse

Forstoppelse kan være så ille at man får veldig vondt imagen. Det er da det er greit at det finnes hjelp og kjerringråd mot problemet med forstoppelse. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om forstoppelse, treg avføring eller hemorroider, så finner du det her.

Hva skyldes forstoppelse og hvordan kan du bli kvitt det? Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet. Jeg prøvde et kjerringråd mot forstoppelse som funket veldig bra. Småtroll 0-år: Fikk tips av mamma, som igjen har fått tipset av sin .

Man kan lage et middel mot forstoppelse, og det er ikke uten grunn at det har fått navnet: KRUTT 2gram svisker, 2gram rosiner, 1gram fiken, 1gram . Treg mage og lett forstoppelse fører til toksiner i kroppen og gir opphav til en rekke ubalanser. Ayurveda sier tarmen bør tømmes daglig, helst om morgen. Gamle kjerringråd mot forstoppelse er matvarer som fiken og yoghurt, å drikke sitronsaft i vann på tom mage, samt å spise mer fiber. Om barnet får en boks lakris ved akutt forstoppelse betyr ikke det at. Så hun brukte et gammelt kjerringråd for å sette i gang prosessen . FORSTOPPELSE: Om du har fått forstoppelse bør du blant annet spise blåbær.


Dette har nemlig en positiv effekt på tarmsystemet vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg