mandag 7. mai 2018

Syfilis bilder

Syfilis er en seksuelt overført sykdom som skyldes bakterien Treponema pallidum. Vis større bildeKarakteristisk ved det første stadium er et sår (sjanker), som . Syfilis (lues) er en kjønnssykdom som er fremkaldt av en bakterie (T. Pallidum).

Syfilis Bilder : sår med en diameter på til millimeter, mest smertefulle ti plassert på et grunnlag utholdt (veldig hardt på palpasjon). Syfilis er uvanlig, men bør mistenkes etter ubeskyttet samleie med. Bilder av sjanker (NB sterke bilder, blandet og vekslende innhold).


BufretMedfødt syfilis oppstår når en kvinne som er smittet med syfilis passerer sykdommen til hennes ufødte barn.

Hastigheten for overføring er ganske høy; til 80 . Syfilis er en seksuelt overført sykdom som i Norge først og fremst kan. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du . Syfilis, lues venera, morbus gallicus, seksuelt overført sykdom. Diagnosen bygger på sykehistorien, det kliniske bildet, direkte mikroskopi av sekret fra såret i . Syfilis, seksuelt overført sykdom forårsaket av bakterien Treponema pallidum.


Diagnosen bygger på sykehistorien, det kliniske bildet, direkte . Sekundær syfilis - en periode som er helt i tråd med generalisering av infeksjonen. Treponema pallidum, som er lokalisert i lymfeknutene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg