fredag 11. mai 2018

Kviser på brystet

Kviser og uren hud er noe mange forbinder med puberteten, og de fleste regner med å være kvitt problemet innen de er fylt år. Kviser kan oppstå de fleste steder, og brystet er et av de vanligste områdene. Heldigvis er det flere måter å bli kvitt kvisene på.

SIDE2): Å få kviser og akne på rygg og bryst er et vanlig, og ofte sjenerende, problem. Halvparten av de som sliter med akne i ansiktet, . Disse kvisene skyldes ofte feil trenings-bh eller skjorte. Bommulstøy suger ofte til seg fuktigheten, og legger den .

Har prøvd å klemme de ut men føler de bare kommer tilbake! Kvise på brystet området - Akne behandlingaknebehandling. Hvis du har en kvise på brystet områder, kan det skyldes en rekke grunner.


Hvis du har mye store kviser med som er røde rundt og med gult i, er det nok mest effektivt med et reseptbelagt middel, og da må du til lege og får skrevet det ut. Har lagt merke til at i det siste har jeg fått noen røde kviser på brystet, de er vonde å ta på dry. Det rare er at jeg verken har noen på ryggen, har . Er man mye plaget med kviser bør man unngå å bruke fete kremer, for disse. Kviser oppstår oftest i ansiktet, men også ryggen og brystet er vanlige steder å få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg