torsdag 17. mai 2018

Trykk i bihulene

Du merker fort om den snørrete nesen din skyldes tette bihuler om du bøyer deg framover, og da kjenner et skikkelig trykk bak neseroten og . Merker et visst press bak øynene og under øynene, sansynligvis bihulene. Ny og effektiv behandling: Ballongdilatasjon mot tette bihuler.

Dette gir opphoping av slim og væske og økt trykk og smerte inne i bihulene. Ikke alle merker noe særlig til betennelsen i bihulene. Dersom utførselsgangen fra bihulene tettes til, vil trykket inne i bihulen øke og det oppstår smerter.


Nei: Smerter fra bihulene kan skyldes undertrykk.

Ja: Hvis avløpet fra bihulene er tettet til i forbindelse . Når jeg satt i flyet på vei til sydligere strø smalt det plutslig i bihulene mine og ett enormt trykk presset på. BufretLignendeVil du bli kvitt tette bihuler? Bihuler som er tette får en til å føle seg tung i hodet.


En innsender har funnet noe som kan være til hjelp. Jeg synes også at å lukte på litt eucalyptus løser opp mye i bihulene. Vet ikke om jeg kronisk tett, men føler det slik(får ofte vondt i bihulene) så tenker å. Nja, vet ikke hvordan det er når man stiger, men blir jo forskjell i trykket.


Bihuler: Vi har par bihuler, over kjevene, mellom øynene og i pannen.

Det er vanligvis åpne kanaler til bihulene og utligning av trykk, i f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg