mandag 21. mai 2018

Tegn på ørebetennelse baby

Mellomørebetennelse starter vanligvis når barnet blir forkjølet eller får vondt i halsen. Andre tegn på ørebetennelse hos barn er nedsatt hørsel, irritabilitet og . Barn er mer utsatt for ørebetennelse enn voksne.

En tegn på dette kan være at de tar seg til øret og gråter mer enn normalt. Akutt mellomørebetennelse (otitis media) er en infeksjon i slimhinnene i mellomøret. Ofte kommer den som ledd i en forkjølelse, men den kan også være eneste tegn på infeksjon.


Tegn på ørebetennelse hos spedbarn er ofte mer usikre, skiketokter kan forekomme, især når de legger seg.

Symptomer på ørebetennelse; Gode råd ved ørebetennelse. Dette kan være tegn på at betennelsen sprer seg. Microlife Digital baby rectal termometer - rabatt på Microlife til medlemmer av VI+ kundeklubb. I tillegg bør barnet ha en etterkontroll to uker etter at ørebetennelsen er over for å sjekke om det fortsatt viser tegn til væske i mellomøret.


Nest etter forkjølelse er akutt mellomørebetennelse den vanligste infeksjonssykdommen hos barn. Infeksjonen skyldes ofte virus, men den kan også komme av . Vi ser et barn som er hos legen fordi det har hatt feber, nedsatt almentilstand og klaget på vondt i ørene. Legen ser på trommehinnene til barnet og ser at de er . Nest etter forkjølelse er ørebetennelse den vanligste infeksjonssykdommen hos barn.


Mellomørebetennelse er svært vanlig hos små barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg