fredag 18. mai 2018

Vegetar protein

Proteiner er lange molekyler som hovedsakelig består av kjeder med flere hundre aminosyrer. Aminosyrer og proteiner produseres i utgangspunktet kun i . Er det slik at vegetarianere nærmest må spise soya for å få i seg proteiner?

Viktig med protein fra forskjellige matvarer. En del mennesker velger å være vegetarianere, noe som uten tvil kan være sunt så lenge man er . Har du bestemt deg å bli vegetarianer, er det enkelt å få i seg alle de nødvendige næringsstoffene som proteiner, vitaminer, mineraler, omega-fettsyrer o. Sjekk også denne saken om hvor lett det er å få i seg protein på vegetarkost!

Både før og etter styrketrening er det viktig å få i seg nok næring. Visste du at du kan dekke proteinbehovet fullt ut på vegetarmat? Også hvis du trener styrke og utholdenhet.


Et variert vegetarisk og vegansk kosthold basert på grønnsaker, fullkorn, bønner, linser, erter, frukt, bær, . Et riktig sammensatt plantebasert kosthol inkludert hel-vegetarisk (vegansk) kosthol kan dekke behovet for protein og essensielle . Jeg er vegetarianer og er bekymret for ikke å få i meg tilstrekkelig med fullverdig protein og anvender derfor proteinpulver i tillegg til maten. Har du et vegetarisk kosthold bør du følge nøye med disse næringsstoffene, for å. Gode kilder til protein i vegetarkost er bønner, linser, erter, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg