tirsdag 15. mai 2018

Frukt smoothie

Her finner du gode og sunne oppskrifter og tips om diverse drikker som smoothies og juicer. BufretEn søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær. Lag dobbel porsjon, for her går det unna!

Kutt frukten i biter og kjør alt i hurtighakker eller blender. Tilsett noen dråper lime- eller sitronsaft til slutt. Lime og sitron gjør at eple og bananbiter ikke blir mørkt i . Lag smoothie med yoghurt og banan som basis og varier med ulike frukt og bær etter smak og behag.

Jordbærsmoothie, kirsebærsmoothie, tropisk smoothie, frokostsmoothie, bringebærsmoothie, stikkelsbærsmoothie, mangosmoothie og mange flere. Det vanligste er å lage smoothie basert på friske eller frosne bær og frukter, sammen med yoghurt eller syrnet melk. Begynn dagen med en deilig smoothie, eller lag deg en som mellommålti og kroppen din vil takke deg.


Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din. Har du dessuten frukt og grønnsaker som begynner å synge på siste verset, . Hjemmelaget smoothie av frukt og bær er en enkel og sunn vitaminboost. Vi er flinkere til å få i oss frukt, men spiser bare litt over halvparten av den anbefalte mengden med grønt. Drikker du en grønn smoothie eller to om dagen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg