onsdag 23. mai 2018

Stell av kattunger

Stell av kattungen er en god mulighet til kontakt og kos. Dersom pelsen er fin og glansfull, betyr det som oftest at katten er frisk og at du tar godt vare på den. Denne brosjyren er utarbeidet av Mattilsynet i samarbeid med.

Det er en myte at katter holder seg rene og trimmer klørne sine selv. Også katter har behov for riktig stell og pleie. Ved å kontrollere og stelle katten din jevnlig er . Rå informasjon, informasjon om kattunger, stell og pleie av kattunger, kattungens helse, kattungens ernæring - Hill's Pet.

Her kan du lese alt om kattehol ernæring og vaksinasjon av din katt. Kontakt oss på telefon hvis du vil vite mer. Katter er generelt renslige dyr og er flink til å stelle seg selv.


Kjøp kam og børste og stell pelsen hver dag. Mange har nok en eller annen gang drømt om at katten vår skal få kattunger,. De er hjelpeløse og helt avhengig av morens sin for stell, mat og beskyttelse. Purina Friskies Katt vil gi deg tips om omsorg for katten og kattungen som vil hjelpe deg å lage et trygt hjem og en sunn oppvekst for katten din.


Se vårt utvalg av mat til katter og kattunger, råd om stell av kattunger og tips til hvordan du kan forstå katten din bedre. Stell av katter og kattunger er det ikke alle som tar like seriøst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg