onsdag 9. september 2015

Barnesikring

Verdens første skap-sikring med festemal. Gjør monteringen av skuff og skap-sikring til en lek. Alt mulig innen barnesikring: hjemmesikkerhetsartikler, babycalls, pustealarm, barnegrinder, trappegrinder, lekegrinder og spennegrinder.

Popularitet; Navn: A til Å; Navn: Å til A; Pris: Billigste først; Pris: Dyreste først; Nyheter. Så fort de minste barna begynner å krabbe eller gå, gir det en ekstra trygghet å sikre skarpe hjørner, trapper, skuffer, stikkontakter og lignende for å . Det beste er å barnesikre hjemmet før barnet begynner å krabbe omkring eller reise seg opp. De fleste skadene for småbarn skjer i hjemmet.

Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til .

Produktinformasjon: Barnesikring hindrer barn i å komme inn i skap. Barnesikring: sørg for at ditt mobile barn er sikkert. Siste: Derfor bør du sjekke at leiebilen har barnesete. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Barnesikringen med elektrisk aktivering forhindrer at barn kan åpne bakdører eller vinduer innenfra.


Her er guiden som viser deg hvordan du klargjør pc-en til barna dine skal bruke den. Barn må aldri bade alene, bruk sikkerhetsnett på trampolinen og tren på å gå og sykle i trafikken. Slik kan du barnesikre hjem og omgivelser.


Se vårt utvalg av barnestoler og babystoler for alle vektklasser, samt gravidbelte og annet tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg