onsdag 30. september 2015

Slutte røyke

Det kan være nyttig å prøve flere metoder når man skal slutte å røyke. Her er ti gode tips for å klare å slutte å røyke. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. BufretLignendeRøykeslutt vil hjelpe deg som ønsker å slutte å røyke til et røykfritt liv. Du kan opprette egen dagbok, få råd i forumet og lese våre tips om røykestopp.


SLUTTE Å RØYKE: Kroppen din reagerer på røykekutt svært raskt, og allerede etter noen dager vil du kunne merke en positiv effekt. Hvis du er en av dem som tenker at det å slutte å røyke ikke egentlig bedrer helsen din så mye, vil du kanskje bli overrasket over å få vite hvor .

Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke. Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen! For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av . Hva skjer i kroppen når man slutter å røyke?


Røykeslutt er en omstilling som har store konsekvenser for kroppen. Den første og viktigste er selvsagt at du føler . VG Nett) Hva skjer når du stumper røyken? Her får du listen over de vanligste bivirkningene røykere opplever når de slutter for godt.


Husk at det aldri er for sent å slutte å røyke.

Det vil alltid gi en positiv helseeffekt både for deg og de rundt deg at du stumper røyken, sier Hilde . KUTTER RØYKEN: Redd for å gå opp i vekt ved å slutte å røyke? Helsefordelene ved røykeslutt overvinner noen ekstra kilo på kroppen. Har du tenkt å slutte med snus eller røyk?


Dette er en app for deg som vil slutte å røyke eller snuse, og den fungerer som din personlige hjelper og motivator. At det er helseskadelig å røyke, er vel alle klar over. Sett en dato, helst en vanlig hverdag, for når du skal slutte å røyke. Som røyker har du sannsynligvis tenkt tanken at du vil slutte å røyke, men du vet kanskje ikke hva som er beste fremgangsmåte.


Appen er først og fremst laget for ungdom, og fungerer som din personlige hjelper og motivator når du skal slutte. Jeg er uker gravid og prøver derfor å slutte å røyke. Jeg vet at jeg kommer til å klare og slutte innen jeg er 11-uker på vei.


Har du tenkt til å slutte og røyke, eller forsøker du å slutte og røye? I så fall vet du at det ikke alltid er like lett. Helsediraktoratets app Slutta er lastet ned mer enn 330.


Tusenvis av røykere og snusere har sluttet med hjelp av appen, . Fortell oss gjerne hva du var fornøyd med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg