tirsdag 22. september 2015

Planlegge graviditet

Hvorfor kan det være lurt å planlegge en graviditet? Da er det viktig at du tar folat og er forsiktig med alkohol. Se flere tips til hva du som planlegger å bli gravid kan gjøre.

Det er ikke enkelt å planlegge et svangerskap. De kvinnene som har størst sjanse for å bli gravide på første forsøk, er de som ikke er eldre . Hva innebærer det å være følelesmessig klar til å bli gravid? Og det er mulig å planlegge hvor tett på et søsken eller to skal komme.

Her er noen viktige ting du må gjøre før du forsøker å bli gravid. Folat anbefales til alle kvinner som prøver å bli gravide. Start med en gang dere planlegger graviditet (minst måned før befruktning) og fortsett de tre første . Du som ønsker å bli gravid og planlegger et svangerskap, ønsker ofte å vite hva du kan gjøre for å øke dine sjanser for å bli gravi og for å . Når dere har bestemt dere for å prøve å få barn, er det lett å bli utålmodig.


Dere er kanskje vant til å kunne planlegge fremtiden, men en graviditet kommer . Forskning viser at inntak av folattilskudd forebygger ryggmargsbrokk hos barnet. Helsemyndighetene anbefaler derfor at kvinner som planlegger å bli gravide, . Så kan dere skrive hva jeg skal planlegge og sånn?

Det kan også hende at du opplever en krevende og tung graviditet, og det er ikke så . Vi praktiserte sikre perioder, hoppet ellers av i svingen, men tok en sjans rundt eggløsning ved . Graviditet og fødsel Planlegge svangerskap. Når det gjelder den nye vaksinen mot svineinfluensa anbefaler myndighetene å vaksinere gravide. Ofte tar det litt tid fra befruktning til man finner ut at man har blitt gravid. For å gi babyen den beste starten, anbefales det at kvinner som planlegger å bli gravid . Eller har du akkurat fått bekreftet en liten spire i magen?


Les mer om hvorfor det er så viktig med folat når du er gravi og hvilke . Men først og fremst må man bli gravi og når man først har bestemt seg. Når du planlegger å bli gravid bør du først og fremst ta folat, som er . Jeg lurer på hvor langt ut i graviditeten det blir vanskelig, eller umulig, å skjule at man er gravid? Enten du planlegger en graviditet eller allerede er gravid og skal føde barnet ditt, er det viktig å ha blodsukkernivået under kontroll.


Hvis du planlegger å få barn, bør du helst begynne å tenke på helse og livsstil samtidig med at du vil prøve å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg