fredag 4. september 2015

Forhøyet blodsukker

De vanligste symptomene er tretthet og slapphet, hyppig vannlating, tørste, psykisk nedstemthet, hyppige infeksjoner, dårlig . Høyt blodsukker (hyperglykemi) ved type 1-diabetes - NHI. BufretLignendeEt svært høyt blodsukker som oppstår i løpet av timer eller dager, kan forårsake en akutt livstruende tilstand.

Et moderat forhøyet blodsukker over lengre tid øker . Jeg er svært bekymret over min situasjon, jeg er en ung kvinne på 22år, med veldig høyt blodsukker, ingen i familien min har diabetes, . Dette er en tilstand hvor man en stund etter et måltid (et måltid som har gitt høyt blodsukker), får et uforholdsmessig stort blodsukkerfall igjen og . Rolig rusletur etter maten kan gi dramatisk senkning av farlig høyt blodsukker.

Lett forhøyet blodsukker, såkalt prediabetes, ser ut til å skade nyrene. Diabetes og høyt blodsukker Hyperglykemi betyr at blodsukkeret er blitt høyere enn vanlig. Det kan skyldes at du har glemt å ta insulin eller tabletter, ikke har . Symptomer på føling Svette, uro, skjelving, sult, irritabilitet. Ved svært lavt blodsukker kan folk virke beruset og få et glassaktig blikk. Blodprøvene du tok her sist viste forhøyet blodsukker.


Blodsukkeret påvirker både vårt intellekt, humør og aktivitetsnivå, og spesielt. Andre medisinplanter som motvirker høyt blodsukker er kanel, hvitløk, løk, . Hvis du har diabetes, har du en tendens til å få for høyt blodsukker. Når legene sier blodsukker, mener de glukose som også kalles druesukker.


HbA1c står for glykosylert hemoglobin og øker hvis man har hatt høyt blodsukker over tid. Uten insulin kan vi ikke leve, men vi kan leve lenge med dårlig insulinproduksjon – men med tilsvarende dårlig helse. Forskere ved Harvard-universitetet har avslørt at komplikasjoner som følge av høyt blodsukker oppstår allerede når blodsukkernivået passerer . Noen spørsmål, håper noen kloke hoder har svar.


VG Nett) Høyt blodsukker kan føre til nedsatt hukommelse, ifølge svenske forskere. Pasienten føler seg syk og har symptomer på høyt blodsukker. I tillegg kan det være symptomer på syreforgifting i form av kvalme, oppkast, magesmerter og . Hurtigvirkende insulin benyttes i dag som måltidsinsulin, i insulinpumper og ved tilstander med høyt blodsukker hvor det er viktig å få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg