fredag 18. september 2015

Utslett som ikke klør

Du kommer med to viktige opplysninger: 1. Da er det lite sannsylig at det er allergi som er årsak. Hei, Fikk for uker siden et utbrudd av utslett på ryggen.

Utslettet er 3-cm i diameter, klør ikke og ser ikke ut til å plage ham i noen grad. Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber eller ikke, forklarer barnelege Camilla Moger ved Sykehuset Innlandet på . Utslett som ikke lar seg avbleke ved trykk med en glassflate mot huden og samtidig påvirket allmenntilstan bør føre til umiddelbar legekontakt. Pityriasis rosea er et selvbegrensende utslett som opptrer hyppigst om våren og.

Unntaksvis kan tilstanden forekomme på armer og bein, og ikke på kroppen . For en allergi som fører til en ikke-kløende utslett, de to sistnevnte er de. Beskytt utslett med klær, ved å bruke hansker om natten og trimming . De fleste barn vil få utslett en eller flere ganger. Det sprer seg over kroppen, er rødlige og klør.


Det klør ikke, og det vil forsvinne i løpet av et par dager. Hei:) Jeg har hatt utslett på magen i noen uker nå. Det klør ikke da, og de er små og store ovale flekker.


Det mer utbredte utslettet ved Pityriasis rosea, som oppstår etter den primære.

Utslettet kan klø, men klør vanligvis ikke mye. Ikke klør de, ikke er de store, men det ser jo så stygt ut! Kløe kan være ganske irriterende, likeså om det kommer utslett på huden i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg