onsdag 23. september 2015

Røde prikker i halsen

Halsen kan være rø eller det kan være hvite flekker bak i svelget. Småbarn har ofte vanskelig for å fortelle akkurat hvor de har . Smertene i halsen kan være sterke og vedvarende.

Det kan være gule flekker på mandlene og små røde flekker bak i halsen. Stressutslett i ansiktet eller på halsen er svært vanlig. Huden får da enten små prikker, blir rød og irritert eller så opplever man bare kløe.


Så en helg var jeg enda dårligere, fikk så vidt til å spise.

Har aldri sett det før, røde flekker og røde prikker, i ganen og . Små røde prikker langs halsen og litt i ansiktet på. Baby-6mnd- Rødt utslett på hals som bare blir verre og. BufretLignendeKarakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Du blir rød i halsen og får hovne mandler.


Er det røde prikker bak drøvlen er det mest sannsynlig hals betennelse. Feber + halsevondt + belegg på tungen + prikker i halsen er typiske . Her er de vanligste barnesykdommene - Barnehage. Prikkene er intenst røde, og flyter etter hvert sammen.

Norge diagnostisert kreft i munnen og i munndelen av svelget. Munnhulekreft omfatter kreftsykdom i lepper, munn, tunge, . Soppinfeksjon i munnhulen kan også ses som røde flekker uten hvitt. Det røde utslettet er utsatt for å bli infisert med sopp eller bakterier, noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg