tirsdag 8. september 2015

God fuktighetskrem

Akkurat hvilken krem du burde gå for, er avhengig av hudtypen og. I tillegg til å bruke en god krem, kan det være smart å bruke en fuktighetsmaske. En fuktighetsmaske bør brukes rundt to ganger i uken for å gi . Fuktighetskremer er egnet både for forebygging og pleie av tørr hud. For optimal effekt bør huden smøres ganger daglig, og alltid etter dusj og vask.


TV hjelper deg har testet seks fuktighetskremer. I tillegg til å gi god fukt til huden er det den kremen som var klar favoritt blant testerne når .

Rimelig krem oppnår toppresultater i stor RådRön-test. I tillegg fikk begge kremene meget god karakter for sin konsistens. FUKT HUDEN: Det er viktig å bruke en god fuktighetskrem i. Test av Norges mest solgte fuktighetskremer. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. En av de viktigste er å bruke en god fuktighetskrem, hver morgen og kveld.


For å finne en fuktighetskrem som fyller din huds behov, er det . Hei Jeg er på utkikk etter en god og rimelig fuktighetskrem til ansiktet. Har ganske normal hud med unntak av noen veldig tørre områder ved . Jeg sliter med ekstremt tørr hu da spesielt på overarmer, ben og korsrygg. Har prøvd mange forskjellige fuktighetskremer, men det klør og svir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg