onsdag 23. september 2015

Utslett på kroppen som klør

En samling med artikler som beskriver kroppens anatomi og organenes funksjoner . Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Under er listet de vanligste årsakene til utslett og kløe i huden.

Prikkene på hendene er av en annen art enn dem på resten av kroppen, da jeg kan presse ut en. Har i ca dager hatt utslett som i perioder klør en god del. Det er lett kløe, spes på kvelden, klør egentlig kun ved friksjon mot. Utslettet er vanligvis distribuert på kropp, øvre del av armer og ben og hals .

Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger over ledd. De siste ukene har jeg begynt å klø mer og mer sånn at det både er sjenerende om dagen og at jeg ikke får sove om . Kraftig kløe er vanligvis det første symptomet.


Utslettet kan enten være begrenset til en del av kroppen, men kan . Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. Så mange som 10- av befolkningen vil få helvetesild i løpet av livet, og hyppigheten øker med .

Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt. Det flasser smått men regner med det er fordi jeg klør på det støtt og stadig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg