mandag 7. september 2015

Feber vondt i magen

Hvis barnet har tydelige smerter i magen, sammen med nedsatt allmenntilstand og feber, bør man tenke på å kontakte lege. Først bør du undersøke om barnet har feber eller ikke. Dersom vondt i magen skyldes en infeksjonssykdom, kan man regne med at barnet . Video: Vondt i magen - Magesmerter hos barn. Takvise smerter er typisk for nyrestein, feber er typisk for infeksjoner, akutte sterke . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Hvis du får symptomene sammen med feber, oppkast og diaré kan dette . Noe å lære av - Feber og magesmerter uten klinisk sikker diagnose er en.


Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten. Det kan være omgangssyke, eller det kan være et tegn på at magen er gått i stå. Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. Barn med vondt i magen vil sjelden spise eller drikke.


Det er ikke vanlig at man har høy feber ved blindtarmbetennelse. Med vondt i magen mener de fleste egentlig smerter som har med. Kontakt lege hvis barnet har vondt i magen, er utilpass o. Måler du temperaturen, er det knapt nok feber.

Tilleggssymptomer: Kvalme, oppkast, diaré (med blod eller slim?), feber, . Men hvis barnet har høy feber, og det samtidig virker slapt og apatisk, bør du for sikkerhets. Dette gjelder særlig når det er tale om øreverk og vondt i magen. Sønnen min har siden lørdag hatt moderat feber og ellers vanlige. Han har klaget på vondt i magen, men jeg har trodd at dette var luftp. Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller for mye.


Da ligger jeg rett ut med feber og enorme mensensmerter. Jeg har vondt i magen - litt på begge sider og helt nederst nesten i skrittet. Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager,. Det er ikke uvanlig at man får løs mage når man tar antibiotika. Vanligvis vil du kjenne en veldig intens smerte i magen akkompagnert av feber, oppkast og hjertebank.


Vær oppmerksom på alle små symptomer gjennom . Begynte på onsdag med diare, og det ble feber i på torsdag. Hun har hatt feber og veldig vondt i magen, men som mange skriver kommer paracet rett opp . Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg