mandag 7. september 2015

Feber hos baby

Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Det er viktig å ikke forveksle oppkast med gulping, som er vanlig hos spebarn. Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber?

Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger . Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn. Spesielt viktig er det å lære seg faretegnene ved feber. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner.

Luftveisinfeksjoner, otitis media, gastroenteritt, urinveisinfeksjoner, barnesykdommer, appendisitt, infeksjon i sentralnervesystemet, . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . Har du en baby som kjennes feberhet ut, bør du likevel være. Feber en uke i strekk er ikke uvanlig hos barn, har Hermansen erfart som . Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. Det siste gjelder ikke minst babyer hvor kroppen ikke alltid reagerer med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg