mandag 14. september 2015

Kremortartari

Skal du bake til jul etter gode, gamle oppskrifter som har gått i generasjoner? Mange oppskrifter har noen mystiske ingredienser som pottaske, kremortartari og . Kaliumhydrogentartrat (kremortartari, vinstein) er et salt av tartarsyre (også kalt vinsyre) med kjemisk formel KC4H5O6.

Kjøp Kaliumhydrogentartrat (kremortartari) g hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Kremortartari Apro brukes i syltetøy og karameller for å unngå at oppløst sukker blir korn eller klumper. Brukes også i bakepulver og stabiliserer eggehvite i f.

Noen opplyste sjeler som kan hjelpe meg ? Har en herrlig dessert bok med fristende oppskrifter, og der nevnes stadig ordet -kremortartari- Hva . Marengs som ble fulle av boblerinnlegg7. Kremortartari apro - Mat og produksjon - Komplettapotek. Cacas - Creme De Tartar 100g,rh:cacas.


Bruktbutikker antikkbutikker gamle reklameskilt Skrotnissen. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Kremortartari, eller vinstein, er et fint, hvitt pulver som er et biprodukt i vingjæringsprosessen.

Det blir brukt til å stabilisere eggehviter som skal røres inn i . Når det er avkjølt, rør inn kremortartari og fersk gjær. Hell over på flasker og putt på noen rosiner i flaskene, dette gjøres for å se når ølen er . Cream of tartar, eller kremortartari, er en av ingrediensene i vanlig bakepulver, så vidt jeg husker, så du kan evt. Det fåes på apoteket, er et hvidt pulver, og det gir struktur og bedre heveevne til bakverk.


Fant en grei liten oversikt over diverse underlige . I serien Apro tradisjoner finner du blant annet kremortartari, som jeg har brukt i marengsen for å få den til å holde fasongen enda bedre. Hei tror kremortartari er mulig å få tak i på apoteket om jeg husket rett, mange år siden jeg har brukt det. En friskere hverdag - for kunder over hele landet.


Søk etter kremortartari ga 8Gule treff. Brukes til å stabilisere eggehviter som skal røres inn i marengsmasse, suffleer og visse lette sukkerbrødaktige kaker. Finn først to kjennetegn på hvert av de fire .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg