torsdag 24. september 2015

Problemer med å bli gravid

Sliter du med å bli gravi har du uregelmessig menstruasjon eller. Ikke alle blir gravide selv om de går inn for det. Har man problemer med a bli gravid er det enkelte vesentlige ting man bor styre unna.

Noen ganger tar det lengre tid enn man hadde trodd å lykkes i å bli gravide. Da bør du sjekke om du gjør alt riktig for å sikre at spiren sitter. Et tegn på mulige problemer med eggløsningen er svært. Du kan ikke lenger bli gravid når du er kommet i overgangsalderen, og i tiden frem .

Har du forhøyet nivå av FSH kan du få problemer med å bli gravid. For mange er det å bli gravid bare et spørsmål om å slutte med prevensjon , men for mange er det å blir gravid et . Lurer litt på hvor vanlig det egentlig er å oppleve større problemer med å bli gravid? Her på KG får jeg inntrykk av at det er veldig mange som . For at en kvinne skal bli gravi må mange ting skje til rett tid. Det er mange mulige årsaker til at par har problemer med å få barn.


Man regner det IKKE som et problem eller ufrivillig barnløshet før det har gått minst ett år med ubeskyttet og regelmessig sex, uten å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg