tirsdag 15. september 2015

Lukt underliv

LUKT: Det er vel ingen som liker tanken på at andre skal synes at vi lukter. Nøyaktig hvordan det skal lukte av en kvinnes underliv er mye . Kvinner med friskt underliv skal kunne gå uten truse, sier gynekologen.

Budskapet er at det er viktig å gå til legen hvis man får symptomer fra underlivet som kløe, svie, lukt eller økt mengde utflod. Jeg har altid hatt god hygiene, men sliter med veldig vond svettelukt fra underlivet. På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om intim og underliv som vi har fått inn til våre.


Sliter med stadig vond lukt i underlivet, hva kan jeg gjøre?

Skjeden er ikke luktfri, og etter en dag vil man oppleve at det kan lukte litt herfra. Når det er sagt, er det også infeksjoner som kan gi vond lukt fra underlivet. SIDE2): Underlivet er kanskje ikke det man snakker høyest om, forståelig nok. Det er en privat greie og det er ikke det mest naturlige temaet . Er dette vanlig, eller skal man lukte godt i underlivet?


Mange jenter har dette så lenge at de antar det er den naturlige lukt i underlivet. Jenta mi lukter og smaker ekstremt i underlivet, normalt. Jeg har prøvd og sleike henne, men det både lukter og smaker ekstremt fælt.


Det er slik at jeg får brekninger til tider. Og dette skal du passe deg for når du vasker underlivet ditt. LUKT DER NEDE: Underlivet ditt har sin helt egne spesielle duft. Det skjer mye i den gravide kroppen i svangerskapet – også i underlivet. Den lukter ikke noe spesielt, men kan være såpass i mengde at du helst vil gå med . Ellers kan lukt fra underlivet skyldes sopp som ikke er så uvanlig.


Det kan også skyldes en forstyrret bakterieflora som kalles skjedekatarr eller bakteriell . Den vanligste plagen ved bakteriell vaginose er vond lukt, og mange. Kjenner vond lukt (og eventuelt andre plager fra underlivet) som ikke går over av seg . Att underlivet luktar är både normalt och naturligt. Varje underliv har sin alldeles egna lukt och att underlivet luktar är ingenting att skämmas över. Ved å smøre yoghurt naturelle i underlivet kan du fjerne vond lukt.


Husk å skylle deg godt nedentil etter du har vasket med såpe. Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen. Mange kvinner lurer på hvordan deres underliv skal lukte.


Det er viktig å være oppmerksom på at alle er skapt forskjellig – men det som er . Vond lukt kommer sjelden fra underlivet, med mindre vi har en kjønnssykdom eller ikke har vasket oss på en stund. Har du mistanke om kjønnssykdom, oppsøk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg