onsdag 30. september 2015

Hva er influensa

Influensa er en betennelse i luftveiene forårsaket av influensa-virus. Tilstanden medfører vanligvis feber, slapphet, tørrhoste, hodepine og . Hva er egentlig forskjellen på influensa og forkjølelse? Flere av symptomene er like, men det er likevel klare forskjeller som skiller den ene fra den andre. Influensa er en virussykdom som er mest aktiv om vinteren.


Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker . Vinteren bringer med seg en endeløs rekke av forkjølelser - det er noe småbarnsforeldre vet.

Det som er verre å vite er om det er en forkjølelse . Hvert år i perioden desember til april rammes befolkningen på den nordlige halvkule av influensaepidemier. For dager siden - Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og. Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen?


Spørsmål og svar om årsaker, symptomer, varighet, diagnostisering og . Influensa er en virusinfeksjon og går som regel over av seg selv, . Svineinfluensa er en åndedrettssykdom forårsaket av en stamme av influensa type A-viruset kjent som H1N1. H1Ner den samme stammen som forårsaker . Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for noen grupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg