onsdag 30. september 2015

Tegn på influensa

Det er visse forkjeller på influensa og forkjølelse. Her er symptomene som viser at du ikke bare er forkjølet. For dager siden - Nyheter og meldinger.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Det kan være tegn på at influensaen utvikler seg mer alvorlig eller at du har fått en . Ved influensa er det ofte smerter over hele kroppen: hodepine, muskel- og.

Tegn på at man har influensa er hurtig innsettende høy feber, frysninger, hodepine, . Vanskeligere er det å skille vanlig influensa fra H1N1. Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for noen. Man er smittsom fra den dagen man får tegn til influensa til tre-fem . De aller fleste barn får influensa i løpet av sine første leveår. Når sykdommen har brutt ut er det kun lindring og ro som hjelper.


Influensa kan være mild til alvorlig og til tider kan være dødelig. Det er viktig at du gjenkjenne tidlige tegn og symptomer, slik at du kan ta en antiviral medisiner, . Ved å anerkjenne de første tegn på influensa, og se din lege innen de første timer, kan du få medisiner som forkorter sykdommen og redusere dens .

Influensa er en betennelse i luftveiene forårsaket av influensa-virus. Influensasymptomer kan dukke opp når som helst, fra én til fire dager etter infeksjon. De dukker ofte opp plutselig og kan være meget alvorlige.


De første tegn på en kald er lik de som er forbundet med influensa, men en av de mest karakteristiske faktorene mellom en kald og influensa er utbruddet . Influensa er en luftveisinfeksjon forårsaket av stammer av influensavirus. Ofte referert til som bare influensa, er denne sykdommen vanligvis overføres fra en . Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. De fleste småbarn er vaksinert mot influensa, men i noen tilfeller er barna fortsatt pådra viruset.


Det er viktig å se etter tegn og symptomer på influensa, slik at du . Influensaliknende sykdom med minst av følgende symptomer:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg