tirsdag 22. september 2015

Apotekpakken

Apotekpakken er en gratis gaveboks til baby, mamma og pappa og er utviklet og sammensatt av Norsk Medisinaldepot for Vitusapotek og Ditt Apotek. Apotekpakken er en gaveboks til baby, mamma og pappa. Boksens innhold er utviklet og sammensatt av Norsk Medisinaldepot, Vitusapotek og Ditt Apotek.

Boksen er utviklet og sammensatt av Norsk Medisinaldepot for Vitusapotek og Ditt Apotek. Når boksen er bestilt, kan du hente den fra og med måneder før . Nettsted med informasjon for de som er gravi prøver å bli gravid eller har små barn. Apotekene er utrolige ivrige etter å gi bort kremer, bleier, våtservietter, smokker osv.

Det eneste du må gjøre er å fylle ut et skjema og ta turen . Apotekpakken (babypakke) skrevet i AnonymforuDa jeg for noen år sida gikk gravid med førstemann hentet jeg en apotekpakke på Apotek1. Dere som har hentet gratis apotekpakke til baby hos Vitus apotek. Motta gratis Apotekpakke fra Ditt Apotek - gaveboks til baby, mamma og pappa. Hos Apotek får du en gratis babypakke som vi kaller Baby Box.


Den kan du bestille her og hente på ditt nærmeste Apotek fra og med måneder før termin til . Apotekpakken er en gratis babyboks utviklet og sammensatt av Norsk Medisinaldepot, Vitusapotek og Ditt Apotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg