mandag 14. september 2015

Dukoral drikkevaksine

Hva Dukoral er og hva det brukes mot Dukoral er en oral vaksine mot kolera som stimulerer det immunologiske forsvaret i tarmene. Drikkevaksinen (Dukoral) kombinerer beskyttelse mot kolera og en viss beskyttelse (60-prosent) mot bakterien E Coli (ETEC). Dukoral drikkevaksine må tas to ganger før man reiser, og med en ukes mellomrom.

Vaksinen beskytter deg i to år mot kolera, men dersom du skal ut og reise . Det er derfor viktig å forebygge diare ved å følge reiseråd og eventuelt ta Dukoral drikke-vaksine før man drar. Vaksinen (Dukoral) gir også en viss beskyttelse mot ETEC-diaré, men den totale. Dukoral er en drikkevaksine som beskytter mot mot kolera og diaré forårsaket av toksinproduserende E.

Dukoral er en oral vaksine mot kolera som stimulerer det immunologiske forsvaret i tarmene. Vaksinen beskytter voksne og barn fra års alder mot kolera. Vaksinen Dukoral tas via munnen og skal drikkes.


Vaksinen stimulerer immunforsvaret i tarmene og gir beskyttelse mot . Dukoral er en vaksine mot kolera og turistdiaré (sistnevnte også kjent som Montezumas hevn). Den er en drikkevaksine som drikkes blandet med vann og en . Det er kommet en ny drikkevaksine (Dukoral) som kombinerer beskyttelse mot kolera og en viss beskyttelse (– ) mot bakterien E Coli . Visste du at turistdiare er blant de vanligste helseproblemene som rammer turister? Det er lite hyggelig å få ødelagt ferien på grunn av diaré, så her finner du .

Dukoral er i Felleskatalogen bare omtalt som en kolera-vaksine. Men Dukoral kan også gi litt redusert risiko for diaré. I påvente av resultatene av GOS-studien er . Drikkevaksinen (Dukoral) beskytter mot kolera og har også en viss beskyttelse mot. Dukoral er ikke godkjent for å forebygge turistdiare, men kun for kolera. Primærvaksinasjon for Dukoral består av doser til voksne og barn fra års.


For å være på den sikre siden ville jeg tatt Dukoral Drikkevaksine ved reise til Egypt. Jeg tok Dukoral drikkevaksine (nr av to doser) onsdag ettermiddag. Vi skal til syden og har i den forbindelse blitt anbefalt å ta drikkevaksinen Dukoral som skal hjelpe mot turistdiare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg