torsdag 24. september 2015

Flaske baby

Dette kan gjøre enkelte babyer litt frustrerte når de veksler mellom å få mat fra både flaske og bryst. Babyen kan bli urolig ved brystet: melken ikke renner like fort . Videre bør du unngå flaskesmokker med for mange hull, da melken .

Alle foreldre, enten barnet dier eller får flaske, kan skape gode, stabile og trygge rammer rundt måltidet, og bruke disse til å skape gode relasjoner med barna. Slik lykkes du med å mate babyen med tåteflasker. Gi pupp før flaske, og hold på kvelds- og nattammingen.


Her har vi samlet tips om holdbarhet på brystmelk, tilvenning til flaske,.

På apoteket, hos baby-butikker og på Internett finnes mange forskjellige typer . Man kan få hjelp med de fleste ammeproblemer, men hvis det ikke fungerer for deg og du heller vil mate barnet med flaske, får du noen gode tips her. Noen sammenligner det med forskjellen mellom å drikke av et sugerør og . Derfor ønsker jeg tips fra dere som klarte å få babyen til å ta flaska til slutt - hva var det som fungerte? Må man bare vente til babyen blir eldre, . Home Baby Amming og flaske Mater du med flaske? Vent likevel ikke for lenge dersom du ønsker å bruke flasken som en avlasning. Happy father feeding his baby boy a bottle at home in the bedroom.


Dersom barnet nekter plent å ta flaske er det noen metoder du kan prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg