tirsdag 15. september 2015

Kjerringråd mot feber

Feber er en del av kroppens forsvar mot sykdom. Feberen hjelper til med å nøytralisere og drepe bakterier og virus. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om feber, forkjølelse, svette om natta,.

Har fått feber igjen, og skal på jobb i helgen. Er det noen andre løsninger enn paracet som kan dempe det litt? Når vi snakker om høy feber, vil det si kroppstemperatur på 40°C eller mer. Ved overoppheting stiger kroppstemperaturen opp mot 40°C, men .

Hvis noen har gode kjerringrådmot feber og forkjølelse tas de mot med stor takk. KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Et brygg mot influensa som kan tas idet symptomene melder seg: Bruk 2 . Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og immunsystemet arbeider mest effektivt ved temperatur mellom og °C. Drikk dette og feberen skal gi seg etter 1-timer. Kan kjøpes på apotek eller i helsekostbutikker.


Lages av malte frø fra planten bukkehornkløver. Pulveret virker betennelsesdempende og febernedsenkende. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en sykdom.


Gode råd ved feber; Febernedsettende medisin; Når bør du kontakte lege? Jeg er rådløs - er dagen med høy feber nå. Det funker veldig med ibux mixture, men når virkningen.


Slik unngår du feber og Kleenex-nese, eller i det minste å gå ned for telling. Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår hals, tretthet og eventuelt feber (-følelse) oppstår. Tenk om jeg hadde vært alenemor uten mulighet for barnevakt. Noen kjerringråd som hjelper mot dette her? Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC.


Feber er en del av kroppens forsvar mot infeksjoner. Moderat feber og hoste bør derfor ikke nødvendigvis medisineres. Du kan også bruke vanlig nesespray mot tett nese.


Store dosen vitamin C er også et etablert råd for å få fart på immunforsvaret. For dem som sverger til rene urter, er mjødurt et febersenkende alternativ, tipser Hjelmstad. Hvis barnet igjen får feber kan man forebygge mot nye krampeanfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg