fredag 11. september 2015

Bivirkninger p stav

P-stav er det prevensjonsmiddelet med best beskyttelse mot graviditet og varer i inntil tre år. En annen fordel er at p-stav ikke har farlige bivirkninger. BufretLignendeP-stav er en prevensjonsmetode som innebærer at en eller to tynne (fyrstikkstore) plaststaver legges inn under huden på innsiden av den ene overarmen.


PREVENSJON: P-stav er et effektivt alternativ mot uønsket graviditet. P-stav er et meget sikkert prevensjonsmiddel som gir lite bivirkninger og virker i år. Ved å bruke Nexplanon P-pille kan føre til økt risiko for blodpropp, og dermed skal ikke brukes av kvinner som . Jeg hørte noen i klassen skulle ta p-stav, så jeg sjekka det litt opp og lurer.

P-stav er en av de enkleste og sikreste prevensjonsmidlene. Hvor lang tid tar det før man er beskyttet? Jeg byttet og slik fungerer egentlig p-staven. P-stav er en tynn stav av vinyl som inneholder små mengder av gestagenet.


Noen kvinner har behov for å drøfte bivirkninger som hun eventuelt opplever med . For Ingrid Hegland (22) førte bruken av P-stav til alvorlige psykiske. Men så er det noen som får sjeldne og betydelige bivirkninger, og det er . Når det settes inn riktig har legemiddelet få bivirkninger, men implantatet er vanskelig å sette inn, noe som har ført til at p-staven er blitt satt inn . P-stav er det prevensjonsmiddelet med høyest sikkerheten mot graviditet.

Langtidsvirkende prevensjon som p-stav eller spiral virker i tre eller fem år. Føler meg deprimert, men føler at det er p-staven som gjø. Bivirkninger P-staven øker ikke blodproppfaren, og kan derfor brukes av de som ikke kan bruke prevensjonsmiddel som inneholder østrogen. De bivirkningene som man kan få ved bruk av P-stav er blødningsforstyrrelser.


Dette er vanlig det første halvåret,deretter blir det mindre eller ingen blødning hos . Jeg fikk satt inn p-stav (Implanon) i mars, etter å ha gått på p-piller i litt over år. Jeg hadde nesten ingen bivirkninger av p-pillene jeg gikk . Fordi det blir billigere å sette inn en P-stav til 1200kr enn å gå på piller i tre år. En p-stav er en tynd plastik stav, der er cm lang og mm i diameter.


Er metoden sikker, og hvilke bivirkninger er der ved brug af p-staven?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg