fredag 9. oktober 2015

Allergi mot hund symptomer

Det kan være slitsomt å være allergisk mot hunder, men symptomene kan ofte behandles med allergimedisiner. Hvis du har plager til tross for behandlingen, . Allergi mot hund utvikles vanligvis i ung alder, som regel når familien får sitt første husdyr.

Dette kan komme av at man er arvelig disponert for pelsdyrallergi. Reaksjonen angriper øynene og luftveiene (høysnue og astmasymptomer). Den vanligste kjæledyrsallergien er reaksjon mot hund og katt.


Immunterapi eller såkalt allergivaksinasjon, der hund- eller.

Symptomene kommer i øyne, nese eller lunger som kan utvikle seg til høysnue eller astma. Det er nesten alltid sin egen hund man blir allergisk mot. Hvis du får allergiske symptomer når du er i kontakt med en eller flere typer pelsdyr har du. Selv om du er allergisk mot katt kan det hende du tåler hund.


Det første man må tenke på når man skal prøve å kombinere hund og allergi,. Min velbrukte støvsuger har blitt en veldig god venn i kampen mot allergenene! Vanlige symptomer på allergi mot dyr er tett, rennende nese, kløende og rennende.


Hunder og katter er de vanligste kjæledyrene, men også andre dyr som for . Jeg er allergisk mot alle slags pelsdyr, fra hamster til hund.

Finnes det noe allergimedisin som jeg kan ta daglig, slik at jeg kan ha hund og katt allikevel? For å utvikle allergi mot dyr, må man først ha vært i kontakt med dyret. Katt, hest og hund gir flest allergiplager.


Dyreallergi gir symptomer som kløende og rennende øyne og nese, nysing, tett nese og astma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg