mandag 19. oktober 2015

Nav frikort

Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Helfo og NAV har et felles adresse- og kontonummerregister som benyttes for . Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale.

Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Har du ytelser fra NAV må du gi beskjed til NAV når du har fått frikort.

Dersom du har andre arbeidsgivere som allerede har hentet frikortet, må du fordele hele . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Dette innebærer at frikort utstedes automatisk og sendes til brukers folkeregistrerte . Frikort for egenandelstak i alt, 707 627 851 . Frikort med beløpsgrense: Når du har fått utsendt frikort med beløpsgrense, må du gi beskjed til NAV slik at vi får hentet det inn elektronisk. Dersom du har frikort, må du selv betale mellomlegget mellom det tannlege eller tannpleier.


Resten dekkes av NAV gjennom frikortordningen. Frikort inngår blant annet ved egenandeler ved opphold hos godkjente. Før var det NAV man kontaktet når man skulle søke om frikort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg