fredag 9. oktober 2015

Gravid hard mage

Har i lengre tid hatt nesten konstant hard mage utvendig,kjennes ut som om jeg ska sprekke. BufretLignendeDet er helt normalt å ha treg mage i graviditeten. Avføringen kommer sjeldnere enn ellers og er hard og knollete.

Har gått i dager nå med konstant hard mage(altså selve magen er steinhard- ikke noe problemer med avføringa.). Hard mage tidlig i svangerskapetinnlegg7. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende2.


AnonymforuLurer på om det er normalt, eller hva dette kan være.

Gravid og hard mage om kvelden - Anonymforum12. Svangerskap og fødsel › Komplikasjoner og plagerBufretLignende4. Magen min blir stein-hard mange ganger om dagen, og det vedvarer ganske lenge.


Ble slik etter jordmor hadde kjent på livmora, men . Forstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide. Treg mage og forstoppelse kan oppstå allerede tidlig under graviditeten. Mange gravide opplever at de får forstoppelse i større eller mindre grad. Du får avføring som er så hard at den fremkaller blødning fra endetarmen.


Jeg er en jente på år som i det siste har merket at magen min.

Mange gravide blir klappet på magen av velmenende familie, venner og kollegear. Magen blir plutselig har for så å slappe av og bli bløt igjen. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Treg mage og forstoppelse ​er noe mange gravide opplever. Allerede tidlig i graviditeten kan den kjennes som en liten hard klump, hvis man er slank.


Når livmoren vokser seg større, blir også hele magen større og hardere, . Nedenfor vil du finne noen av de vanligste årsakene til at du har hard mage. Graviditet er gjerne en ny type påkjenning på kroppen. AnonymforuLurer på om det er … I uke ca.


Etter uke øker livmoraktiviteten igjen. Har de siste dagene hatt mer eller mindre konstant hard mage og kynnere. Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen.


Er i uke sliter voldsomt med harde kynnere magen blir hard og ubehagelig og får en tisse følelse så er helt grusom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg