mandag 12. oktober 2015

Stiv nakke

De fleste av oss har opplevd å ha stiv nakke. SMERTEFULLT: Stiv nakke og skuldre kan være svært smertefullt. Derfor er det ekstra viktig å styrke denne muskulaturen gjennom trening.

Med en gang man kjenner nakken begynner å stivne, begrenser det med en gang alle gjøremål for . En ubekvem stilling om natten har fått skiven til å pose ut og dermed gitt låsing i en stilling. Som en forenkling kan man si at dette fokuset på utseendet er en indirekte årsak til hodepine og stiv nakke for mange, som igjen går utover den . Du beskriver altså kort oppsummert følgende symptomer: trykkfølelse i hodet, (mørk?) gul urin, stiv nakke og armer, samt dovnende bein og . Stiv nakke er et vanlig problem for de fleste av oss. Ofte som følge av spenninger i muskulaturen i nakke-og skulderområdet. Musklene kjennes stramme, spente og gjerne harde å ta på. Disse smertene går ofte fra skuldrene og opp til nakken.


Det du skal være klar over er at mange av dem som føler seg stive i nakken faktisk har for “lave” skuldre, forklarer Særheim.

Nakken låser seg plutselig og blir stiv og smertefull – Våkne med kink om morgenen – Smerter sitter ofte i et bestemt punkt i nakken – Hodet holdes på skakke . Få enkle trinnvise videoinstruksjoner fra en ekspert for Stiv nakke, anspente skuldre for å forbedre Smidighet, Mobilitet, Pusten. Første øvelsen baserer seg på å få i gang bevegeligheten i leddene. Gjør øvelsen stående og se til at du har en god holdning når du . Det samme er smerte og stivhet i nakke, skuldre og rygg. Hvordan Alexanderteknikken hjelper mot stiv nakke. Vi har lang erfaring med behandling av stiv nakke.


Her får du behandling og tips til hva du kan gjøre selv for stiv nakke. Man skal alltid tilkalle lege hvis man har inntrykk av at nakken er stiv og barnet har feber, virker fjernt, . Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg