torsdag 22. oktober 2015

Slim i halsen forkjølelse

Det hjelper, og knerter også en del basilusker. Tett og rennende nese er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse. Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, .

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om slim, slim i halsen, bihulebetennelse, Øyekatarr, forkjølelse, tørrhoste, influensa, Øreverk, vond hals, . Jeg er ikke forkjølet, og har heller ingen andre symptomer. Forkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Sykdomsforløpet begynner ofte med vondt i halsen, deretter nysing og rennende nese.

Dersom du hoster opp slim, kan det være lurt å drikke godt slik at slimet blir løsere. Meieriprodukter forverre slim i halsen, spesielt i begynnelsen av forkjølelse, sesonginfluensa og feber. Andre matvarer som forverrer hals slim er egg, . Her er symptomene som viser at du ikke bare er forkjølet.


De har også en del andre ting felles, som tett nese, sår hals og hodepine. Slim i halsen er normalt forårsaket av drenering fra nesen til svelget. Forkjølelse vanligvis starter ut med lunger og hoste. Det kribler i halsen, kinnene gløder og et kraftig nys er på vei.


Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.

Det betyr kuldeeksponering og økt slimproduksjon fra en allerede irritert slimhinne. Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg