onsdag 14. oktober 2015

Varmeutslett barn

Varmeutslett kan være svært kløende og prikkende. Varmeutslett, miliaria, er ikke noe som bare forekommer hos spedbarn. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling.

Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Alle mennesker kan oppleve å få dette i løpet av livet. De som er spesielt utsatt er barn og spebarn. Varmeutslett er vanligst om sommeren, eller på ferie i varme .

Spedbarn er utsatt for å få varmeutslett fordi kontrollen av svettekjertler. Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Her finner du fakta og tips om babyens hud. Babyens hud kan lett bli irritert på steder der det kan være litt . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. I begynnelsen av uken var det sommer på sørlandet og det var veldig varmt, mellom 20-grader.


Smørte lillegutt med solkrem i ansikt, nakke . Kan barnet gå i barnehagen når det ikke har feber, men utslett. Helse › Doktoronline › Helseleksikonet › Symptom › UtslettBufretLignende28.

Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en. Hos små barn med utslett bør man ha lav terskel for å kontakte lege. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal.


Jeg har i flere år fått utslett på magen når jeg har trent og blitt varm. Det klør ikke, og er ikke rødlig, men ser ut som massevis av bitte små .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg