tirsdag 13. oktober 2015

Bvitamin

B-vitaminer bidrar til å øke og hjelpe stoffskiftet, samt styrke nerveceller og muskler i kroppen. De anvendes i celleproduksjonen, og er godt . B-vitaminene har ulike oppgaver og kan ikke erstatte hverandre.

För att säkert veta om du lider av B-vitaminbrist kan du ta ett blodprov hos en läkare. Några vanliga symptom är dock dålig balans, yrsel, domningar och väldig . Vitamin B er en fellesbetegnelse på en gruppe vannløselige vitaminer med mange felles egenskaper. Det er ulike b-vitaminer den dag idag, som alle fyller . For å ha det bra og holde seg frisk trenger du åtte ulike typer av livsnødvendige vitaminer. Av de er vitamin B1 folsyre (folat) og Bde viktigste. För att vi ska hålla oss friska behöver vi få i oss B-vitaminer i kosten.


B-vitamin finns i många vanliga livsmedel som grönsaker, kött och mejeriprodukter. B-vitaminbrist är relativt vanligt – särskilt hos äldre. Men brist på B-vitamin kan vara svårt att upptäcka då symtomen kan komma smygande under flera år.


Mange mennesker vandrer rundt i Norge med en medisincocktail i baklomma som skal forhindre at de får et gjentatt infarkt . Ved tilskudd av ett enkelt B-vitamin skal det samtidig tas et B-kompleks med alle B-vitaminene, fortrinnsvis i form av et bredspektret vitamin-og mineralkompleks. B-vitamin, betegnelse på i alt vitaminer: tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin, vitamin B vitamin B1 folat, pantotensyre og biotin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg