torsdag 29. oktober 2015

Gravid med pring

BufretLignendeHvis du glemmer å sette inn ny p-ring etter ringfri pause, slik at du har hatt mer enn sju døgn uten ring, er du ikke lenger beskyttet mot graviditet. Det beste er å starte med p-ringen den første dagen man har menstruasjon, da er man beskyttet mot graviditet med en gang. Har akkurat begynt med p-ring og har en del spørsmål.

Gravid med p-ring - Graviditet, spedbarn og babytiden. Abort, p-ring, gravid - Graviditet, spedbarn og. Prøvere og ufrivillig barnløseinnlegg1.


P-ring slutt, mens og graviditet - Graviditet, spedbarn og.

Eller er det best for barnet å bli unnfanget etter noen menssykluser uten p-ring? Er det forøvrig fysisk mulig å bli gravid innen en drøy måned . Er det mulig å være gravid og samtidig ha mensen når man går på prevansjon? At den (p-ring) på en måte gjør at mensen kommer uansett? Den har samme effekt som p-piller, er sikker og er laget for å forhindre graviditet.


P-ring vil ikke forhindre seksuelle overførbare . Hvis du føler at noe er galt, at du kan være gravi så kanskje du skal ta ut p-ringen og se. Enten så får du mensen relativt raskt, eller så er du gravid. Bruker p-ring, men satte den inn dager for sent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg