onsdag 21. oktober 2015

Behandling tennisalbue

Smerter i albuen kalles ofte tennisalbue eller golfalbue. Det finnes også god behandling ved behov. Slik går du frem; Dette er treningsprogrammet; Programmets hoveddel; Annen behandling ved tennis- og golfalbue.


Hva er den beste behandlingen av akutt tennisalbue? Eller kan du like gjerne droppe behandling? Man har lenge trodd at tennisalbue og liknende tilstander skyldes senebetennelse, og det har derfor vært vanlig å behandle tilstanden med . Fysioterapi, kortison eller ingen behandling?

En ny studie fra Universitetet i Oslo viser at hverken kortison, . Tennisalbue blir vanligvis bedre av seg selv, men behandling kan fremskynde bedringen. Det anbefales å bruke armen bare så mye som smerten tillater, og å . Tennisalbue (lateral epikondylitt) skyldes en overbelastning av senefestet på utsiden av albuen. Tilstanden kan gi smerter og redusert bevegelighet i hele armen . Dette har sjeldent opphav fra de nevnte sporter. Kiropraktorene på Atlasklinikken i Oslo og Bergen vil diagnostisere og behandle deg effektivt! Tennisalbue, eller lateral epikondylitt, er en svært vanlig belastningsskade som forårsaker smerter på utsiden av albuen.


Ved en tennisalbue vil man ha smerter i dette området.

Mange tilfeller av tennisalbue går over av seg selv uten egentlig behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg