mandag 12. oktober 2015

Arena senter arendal

AMFI Arendal har over butikker fordelt på 5kvadratmeter. Vi har p-hus med 8plasser og direkte inngang til senteret. Hvis du skal på shopping i Arendal finner du kjøpesenteret AMFI Arena Arendal praktisk beliggende midt i sentrum.

Senteret ble åpnet i 200 og med sine rundt . AMFI Arendal ligger i hjertet av Arendal sentrum vis a vis. Vi søker etter vikar for butikkleder til Kid Arena, Arendal med snarlig tiltredelse. Kontaktinformasjon for HM Arena senter Arendal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Kontaktinformasjon for Kitch'n Amfi Arena Arendal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Koordinater: 58°27′35″N 8°45′47″Ø Amfi Arena er et kjøpesenter i Arendal sentrum. Første byggetrinn av senteret åpnet i 200 og annet byggetrinn ble . Apotek Svanen Arendal ligger i Amfi Arena - et kjøpesenter i Arendal sentrum.


Det er parkeringshus i tilknytning til senteret. Velkommen til treningssenteret Fresh Fitness i Arendal! Alle våre medlemmer har timer gratis parkering i P-huset på Amfi Arena.


Norges mest feilslåtte kjøpesenter er Arena Amfi i Arendal, mener en av Aftenpostens lesere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg